Family Villa

Az  Apartmanház és a Kerti Terasz az új térburkolati megoldásokkal még jobban illeszkedik a felújított belső udvar stílusához és az új Kerti-Grill teraszhoz is ……

A kerthelyiségben egy különálló Family Villa – ideális a pihenéshez a családosok számára, mert itt 2 hálószoba (2×2 fő) részére kétszemélyes ágyak a felső galéria szinten. A földszinten a tágas nappali a nyitott amerikai-konyhával, fürdőszobával és szeparált külön helyiség a WC -nek. Villa közvetlen kapcsolatot létesít a teraszon keresztül a kertel, így  több mint 85 m² összterület akár 5 főre (pótágyon/opció) is kényelmes lehet. Grillezzél a kertben együtt a családoddal.

Villa jellemzői: ⇒Privát terasz a kertben ⇒Alapterület 75 m²+10 m² (Kerti Terasz)  ⇒2×Kétágyas szobák (4 főre komfort szállás a galérián) ⇒Nem-dohányzó szobák ⇒Szobaszerviz: HD TV , légkondicionálás (az árban)  és a  Wi-Fi (Telekom WiFi Extra -ingyenes az egész házban)

Egyéb díj-mentes szolgáltatások: ⇒Parkolás a ház előtt ⇒Garden-Grill Terasz (grillezési lehetőség) ⇒2 db. kerékpár a túrákhoz ⇒Kedvezményes Hévízi Tó -belépők ⇒Állat-barát szállás – ITT házi kedvenceket díjmentesen fogad (ÁSZF)

Panorámás Standard Plus

A XXI. századi turizmus kihívásainak megfelelően – a szálláshelyünk is megújult, ezáltal emelkedik a mi szolgáltatásunk színvonala is. Többek között az új Főbejárati portál és a hozzá kapcsolódó japán stílusú Előkert is e program része…..

Vendégházunk Hévíz zöldövezetében, egy panorámás-villanegyedben (fürdőtől 700 m) – ideális helyszín lehet egy hévízi pihenéshez és egy balatoni vitorlás nyaraláshoz. A főépület emeletén – a kisebb családias légkörű szállásokat kedvelő vendégek számára a Panorámás Standard Plus¹ szobák 30 m² (4 db.) – légkondicionálással, előtér+hálótér és a privát fürdőszobával komfort elhelyezést biztosít. Éld át Hévíz panorámáját és a “SkyTerrace” élményét egy kávé mellet. A  szobákhoz (4) tartozik ez a nagy közös hévízi-panoráma Sky Terasz, közvetlen csatlakozással a konyha+étkező (ez kb. 20 m² a szoba területén felül).

Szoba(ák) jellemzői: ⇒Alapterület 30 m² (privát rész)+20 m² (közös Sky Terasz+Konyha +Étkező) ⇒Kétágyas privát szobák (2 főre szállás+pótágy/opció²) ⇒Nem-dohányzó szobák ⇒Szobaszerviz: HD TV , légkondicionálás (az árban) és Wi-Fi (Telekom WiFi Extra -ingyenes a hálózat az egész házban)

Egyéb díj-mentes szolgáltatások: ⇒Parkolás a ház előtt ⇒Garden-Grill Terasz (grillezési lehetőség) ⇒2 db. kerékpár a túrákhoz ⇒Kedvezményes Hévízi Tó -belépők

Continue reading “Panorámás Standard Plus”

Bigyo Apartman a Yucca Teraszon

A Yucca Terasz is teljesen megújult, új térburkolati elemekkel gazdagodott – így egy komfort érzetet biztosít a vendégeknek ez a mediterrán terasz….

Hozd magaddal a házi kedvencedet is Hévízre. A földszinti Yucca Teraszon egy privát Bigyo Apartman vár mindnyájatokra. Saját amerikai-nyitott konyha, nappali kanapéval, fürdőszoba, és a hálórész 2 főre komfort elhelyezés egy mediterrán zöld-övezetben (45 m²+Terasz). A teraszon keresztül egy zárt belső udvari kapcsolat a kutyusodnak.

Apartman jellemzője: ⇒Alapterület 45 m²+5 m² Terasz (privát rész) ⇒Kétágyas apartman szobarész (2 főre szállás+Pótágy (opció)) ⇒Nem-dohányzó apartman ⇒Szobaszervíz: HD TV, légkondicionálás (az árban) és Wi-Fi (Telekom WiFi Extra -ingyenes az egész házban)

Egyéb díj-mentes szolgáltatások: ⇒Parkolás a ház előtt ⇒Garden-Grill Terasz (grillezési lehetőség) ⇒2 db. kerékpár a túrákhoz ⇒Kedvezményes Hévízi Tó -belépők ⇒Állat-barát szállás –  ITT házi kedvenceket díjmentesen fogad (ÁSZF)