Panorámás Standard Plus

A XXI. századi turizmus kihívásainak megfelelően – a szálláshelyünk is megújult, ezáltal emelkedik a mi szolgáltatásunk színvonala is. Élvezd a visszafogot luxust Hévízen – az új Főbejárati portál és a hozzá kapcsolódó japán stílusú Előkert is e program része…..

Vendégházunk Hévíz zöldövezetében, egy panorámás-villanegyedben (fürdőtől 700 m) – ideális helyszín lehet egy hévízi pihenéshez és egy balatoni vitorlás nyaraláshoz. A főépület emeletén – a kisebb családias légkörű szállásokat kedvelő vendégek számára a Panorámás Standard Plus¹ szobák 30 m² (4 db.) – légkondicionálással, előtér+hálótér és a privát fürdőszobával komfort elhelyezést biztosít. Éld át Hévíz panorámáját és a “SkyTerrace” élményét egy kávé mellet. A  szobákhoz (4) tartozik ez a nagy közös hévízi-panoráma Sky Terasz, közvetlen csatlakozással a konyha+étkező (ez kb. 20 m² a szoba területén felül).

Szoba(ák) jellemzői: ⇒Alapterület 30 m² (egy hálószobás privát rész)+20 m² (közös Sky Terasz+Konyha +Étkező) ⇒Kétágyas privát szobák (2 főre szállás+pótágy/opció²) ⇒Nem-dohányzó szobák ⇒Szobaszerviz: HD TV , légkondicionálás (az árban) és Wi-Fi (Telekom WiFi Extra -ingyenes a hálózat az egész házban)

Egyéb díj-mentes szolgáltatások: ⇒Parkolás a ház előtt ⇒Garden-Grill Terasz (grillezési lehetőség) ⇒2 db. kerékpár a túrákhoz ⇒Kedvezményes Hévízi Tó -belépők

 ÁSZF (fontos infó): ⇒Előrefizetés (letét) befizetésének hiánya 
       esetén - az Ön foglalási kérelmét nem tudjuk
       megerősíteni és visszaigazolni(Booking Confirmation)
            

____________

“1” → Plus (20 m²) az extra m² = közös konyha+étkező és Sky Terasz összterülete        “2” →  előzetes egyeztetés szükséges a pótágy (1db.) igényre – a szállásadónál

 

 

 

Részletek

Elérhetőség

Foglalási űrlap

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Reserve of 1 available accommodations.

Panorámás Standard Plus is available for selected dates.